VILKÅR OG BETINGELSER

KURSBETINGELSER

Vi i Norwegian Efoil Company er opptatt av din sikkerhet, men det er i all vannsport risiko for at noe uventet kan skje. Derfor er det viktig at du følger instruks fra instruktøren. Det er 18-års aldersgrense på våre kurs. 16 åringer kan også delta med framvisning av gyldig båtførerprøve eller med tillatelse fra foresatte. Maks vekt på deltakere er 120 kg. Vi holder alltid minimum 50m avstand til land, båter og badende. Du som deltaker må holde deg innenfor 200m av instruktøren. Håndkontroll skal være avskrudd når brettet bæres til fra vannet. Vi bruker hjelm og redningsvest.Ved å ikke følge sikkerhetsreglene, vil timen kunne bli avbrutt og kursavgiften vil ikke refunderes.

VILKÅR VED KJØP AV BRETT OG UTSTYR

Prisene er for komplette brett med batteri, lader og bærevesker. Prisene inkluderer også frakt og mva. For alle kjøp medfølger 2 års garanti på brett og 2 år/300 ladesykluser på batteri.

Leveringstiden på brett er 2 - 5 dager fra betalt faktura (brett som finnes på lager). Ettersom brettene bestilles etter forbrukerens spesifikasjoner kan bestillinger ikke returneres eller angres.

FRAKT

Vi tilbyr gratis frakt i Norge. Vi sender ikke til andre land.

RETUR

Ettersom brettene bestilles etter forbrukerens spesifikasjoner kan bestillinger ikke returneres eller angres. Ta derfor kontakt med oss om du er usikker på hvilket brett/vinge kombinasjon du skal velge før du bestiller. Vi har demobrett inne og tar deg gjerne i mot slik at du kan teste brettet før du bestiller.

BETALING

Vi aksepter betaling med Vipps (kun for kurs).
For alle andre kjøp forekommer betaling med faktura.

DINE OPPLYSNINGER ER TRYGGE HOS OSS

Vi deler selvsagt ikke noen personlige opplysninger med tredjepart - det skulle bare mangle. For deltakere på kurs, vil vi av hensyn til smittevern kunne dele opplysninger om deltakerene til myndighetene.