VILKÅR OG BETINGELSER

KURSBETINGELSER

Vi i Norwegian Efoil Company legger stor vekt på din sikkerhet. Vi ønsker å informere deg om at det er risiko for uventede hendelser i alle vannsportaktiviteter. Derfor er det svært viktig at du følger instruksjonene fra instruktøren nøye.

Våre kurs er åpne for deltakere over 18 år. Unntak kan gjøres for underårige som kan fremvise skriftlig tillatelse fra foresatte.

Maksimal vekt for deltakere er 110 kg.

Vilkårene for deltakere på et eFoil-kurs inkluderer:

Booking: For å booke en plass på efoilkursen må deltakeren fylle ut og sende inn info-delen sammen med betaling av kursavgift. Påmeldingsavgiften er ikke refunderbar. Den garanterer deltakerens plass på efoilkursen og dekker administrative kostnader.

Avbestilling: Hvis deltakeren avbestiller efoilkursen minst 7 dager før kursstart, vil avgiften bli refundert minus påmeldingsavgiften. Hvis deltakeren avbestiller mindre enn 7 dager før kursstart, vil ikke resterende avgift bli refundert.

Endringer: Hvis deltakeren ønsker å endre kursdato eller tid, må de gi beskjed til Norweigan efoil company minst 2 dager før kursstart. Norwegian efoil company vil gjøre sitt beste for å imøtekomme endringsforespørselen, men kan ikke garantere tilgjengelighet.

Avbrudd: Hvis deltakeren må avbryte kurset av personlige årsaker eller sykdom, kan de søke om refusjon. Norwegian Efoil Company vil vurdere søknaden og innvilge refusjon på en sak-til-sak-basis.

Værforhold: Norwegian Efoil Company er ikke ansvarlig for eventuelle endringer eller avbrudd i kurset på grunn av dårlig vær eller andre uforutsette omstendigheter. Vi vil gjøre vårt beste for å planlegge kurset rundt værforholdene og maksimere surfopplevelsen for deltakerne.

Sikkerhet: Norwegian Efoil Company forbeholder seg retten til å avbryte kurset for deltakere som ikke følger sikkerhetsinstruksjonene eller oppfører seg upassende.

Vi opprettholder alltid en minimumsavstand på 10 meter fra land, båter og badegjester.

Som deltaker må du holde deg innenfor 200 meters avstand til instruktøren. Håndkontrollen må være avslått når brettet bæres til og fra vannet. Vi krever at alle deltakere bruker hjelm og redningsvest.

Skader: Norwegian Efoil Company er ikke ansvarlig for personskader eller skader på utstyr som er forårsaket av deltakerens eget atferd eller uaktsomhet under kurset. Deltakeren er ansvarlig for en egenandel på 5 000 kroner ved skade på utstyret under kurset, som skyldes brudd på sikkerhetsreglene.

Ved å booke en plass på efoilkurs godkjenner deltakeren å følge de ovennevnte vilkårene.

VILKÅR VED KJØP AV BRETT OG UTSTYR

Prisene er for komplette brett med batteri, lader og bærevesker. Prisene inkluderer også frakt og mva. For alle kjøp medfølger 2 års garanti på brett og 2 år/300 ladesykluser på batteri.

Leveringstiden på brett er 2 - 5 dager fra betalt faktura (brett som finnes på lager). Ettersom brettene bestilles etter forbrukerens spesifikasjoner kan bestillinger ikke returneres eller angres.

FRAKT

Vi tilbyr gratis frakt i Norge. Vi sender ikke til andre land.

RETUR

Ettersom brettene bestilles etter forbrukerens spesifikasjoner kan bestillinger ikke returneres eller angres. Ta derfor kontakt med oss om du er usikker på hvilket brett/vinge kombinasjon du skal velge før du bestiller. Vi har demobrett inne og tar deg gjerne i mot slik at du kan teste brettet før du bestiller.

BETALING

Vi aksepter betaling med Vipps (kun for kurs).
For alle andre kjøp forekommer betaling med faktura.

DINE OPPLYSNINGER ER TRYGGE HOS OSS

Vi deler selvsagt ikke noen personlige opplysninger med tredjepart - det skulle bare mangle. For deltakere på kurs, vil vi av hensyn til smittevern kunne dele opplysninger om deltakerene til myndighetene.