Kurs og surfetimer

Dette blir definitivt en unik opplevelse og et minne for livet - kom alene eller ta med en venn! I første omgang finner du oss i Trondheim og Oslo, men vi kan reise til Midt- og Nord-Norge for kurs eller event.

Foil carving
efoil carve
efoil kursdeltaker på oslofjorden
kvinne som efoiler
kurs gjennomgang på land
Tre stk. som foiler
kursdeltaker på first flight
Efoiling på fjorden
gjennomgang av sikkerhet på land før kurset fortsetter i vannet
efoiling i solnedgang
Eric Ström på Lift Efoil i Trondheim by
efoil kurs oslofjorden

For alle nivåer

Har du aldri foilet før? Aldri forsøkt en vannsport i det hele tatt? Eller har du kanskje masse erfaring med foiling? Vi tilbyr kurs for deg som er helt ny - og for deg som vil ta foilingen til nye nivåer.

Foile for første gang

First flight

Første gang? Da er dette kurset helt perfekt for deg.
Kurset varer i 2 timer og består av gjennomgang på land, etterfulgt av 1 time aktiv surfetid med instruktør. Her kommer du garantert å få tilstrekkelig med kunnskap for å kunne fly over vannet.

Våtdrakt/tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: 2900 kr

Level up

Har du lyst til å ha en instruktør som fokuserer 100% på deg og få mest ut av din tid på vannet? Da er et kurs med egen instruktør noe for deg! Vi tilpasser oss dine behov og du får kjøre så lenge du orker eller til batteriet er tomt (ca 1-2 timer, avhengig av vekt). Det er mulighet for å prøve ulike størrelser på brett og vinger.

Våtdrakt/tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: 3500 kr
efoiling carve
Foil carving

Surf mer

Har du fullført «First flight» og ønsker å bli enda bedre? Vi hjelper deg med det til en hyggeligere pris. Du får minimum en times surfetid avhengig av vekt, kjørestil og hvilken vinge du ønsker å foile med. Det er også mulighet til å prøve fold-in propeller.

Våtdrakt/Tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: 2500 kr

Grupper/event

Vi tilpasser kurs og opplevelser etter ønske for bursdag, utdrikningslag, kick-off eller teambuilding. Det mest prisvennlige alternativet for grupper på flere enn to personer.

Våtdrakt/Tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: etter avtale
Tre stk. som foiler