Kurs og surfetimer

Dette blir definitivt en unik opplevelse og et minne for livet - kom alene eller ta med en venn! I første omgang finner du oss i Trondheim og Oslo/Moss, men vi kan reise til Midt- og Nord-Norge for kurs eller event.

Foil carving
efoil carve
efoil kursdeltaker på oslofjorden
kvinne som efoiler
kurs gjennomgang på land
Tre stk. som foiler
kursdeltaker på first flight
Efoiling på fjorden
gjennomgang av sikkerhet på land før kurset fortsetter i vannet
efoiling i solnedgang
Eric Ström på Lift Efoil i Trondheim by
efoil kurs oslofjorden

For alle nivåer

Har du aldri foilet før? Aldri forsøkt en vannsport i det hele tatt? Eller har du kanskje masse erfaring med foiling? Vi tilbyr kurs for deg som er helt ny - og for deg som vil ta foilingen til nye nivåer.

Foile for første gang

First flight

Dette kurset er perfekt for nybegynnere. Det varer i 2 timer og inkluderer en gjennomgang på land etterfulgt av minimum 1 time med aktiv surfetid sammen med en instruktør. Du vil få tilstrekkelig kunnskap til å kunne fly over vannet på dette kurset!

Hvis dere er to, kan dere dele tiden og få litt over 30 minutter hver på vannet. Dette betyr at hver av dere vil ha omtrent halvparten av den aktive surfetiden, slik at begge får muligheten til å prøve eFoil-surfing. Instruktøren vil veilede og hjelpe dere begge under deres individuelle økter, slik at dere kan få mest mulig ut av opplevelsen.

Våtdrakt/tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: fra 2900 kr

Level up

Har du lyst til å ha en instruktør som fokuserer 100% på deg for å utvikle foile-ferdighetene dine?Da er et kurs med egen instruktør for deg! Du får foile så lenge du orker eller til batteriet er tomt (ca 1-2 timer, avhengig av vekt, kjørestil og vingekombinasjon). Det er mulighet for å prøve ulike størrelser på brett og vingekombinasjoner.

Våtdrakt/tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: 3500 kr
efoiling carve
Foil carving

Surf mer

Har du fullført «First flight» og ønsker å bli enda bedre? Vi hjelper deg til en hyggeligere pris. Du får 1-1,5 times surfetid (avhenger av vekt, kjørestil og vingekombinasjon). Det er også mulighet til å prøve fold-in propeller.

Våtdrakt/Tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: 2500 kr

Grupper/event

Vi tilpasser kurs og opplevelser til bursdager, utdrikningslag, kick-off og teambuilding.

Våtdrakt/Tørrdrakt, hjelm og flytevest er inkludert.

Pris: etter avtale
Tre stk. som foiler