eFoil - flyvende elektrisk surfebrett

eFoil-surfing har tatt vannsportverden med storm de siste årene! eFoil er et elektrisk surfebrett, en fantastisk kreasjon som lar deg surfe helt uavhengig av vær, vind og bølger. Med en eFoil kan du surfe i Norge året rundt om du ønsker - og med den elektriske motoren kan du til og med nå hastigheter på opptil 48 km/t. En perfekt blanding av innovasjon, eventyr og adrenalin venter på alle som er vågale nok til å prøve eFoil-surfing - fremtidens elektriske surfebrett!

LIFT4

Markedets råeste eFoil / elektrisk surfebrett

Lift3 beskrivelse av deler

Et elektrisk surfebrett som flyr over vannskorpen

LIFT4 er et elektrisk surfebrett med foilvinge. Brettet har en karbonfibermast som er koblet til foilvingen og en propell. Den elektriske motoren styrer du med en håndkontroll for en fantastisk flyvende opplevelse. Lift4 har en topphastighet på 48 km/t og batteriet har en varighet på inntil 150 minutter aktiv surfing.

eFoils fra Lift Foils er laget av de de beste materialene på markedet og er full av markedsledende eFoil-teknologi.

En aktivitet for alle aldre

eFoiling er en fantastisk aktivitet for alle aldre og er som skapt for norske forhold i både hav og innsjø. Den elektriske motoren skaper fremdriften slik at du er helt uavhengig av padling, vær, vind eller bølger for å holde på. Brettene kan brukes i både havet og innsjø, er enkle å montere, pakke sammen og ta med seg på ditt neste eventyr.

efoil kursdeltaker på oslofjorden

Markedsledende teknologi

Den elektriske motoren og batteriet fra Lift er markedsledende - det finnes ingen annen eFoil som kan sammenlignes.

Har du noen spørsmål om eFoil og elektrisk surfebrett?

Nøl ikke med å ta kontakt! Jeg heter Eric Ström of er Lift Foils offiselle forhandler i Norge og er her for å hjelpe deg med å komme i gang med eFoiling. Ring meg på tlf: 45 10 99 50 eller send meg en mail på eric@efoils.no
Eric Ström på Lift Efoil i Trondheim by